neljapäev, 18. november 2010

Dinosaurused elavad veel

Dinosaurused ei ole elanud ja välja surnud miljoneid aastaid tagasi nagu meile koolides õpetatakse, vaid dinosaurused elavad veel täna.



"Hämmastav, et nad on üle elanud 70 miljonit aastat!?" võiks teile öelda Keenia pügmee. Tegelikult donosauruste miljonite aastate lugu on kena müüt, mille mõtlesid välja uskmatud teadlased. Samasugune müüt, et inimene arenes ahvist ja enne seda veel kivist. Nagu ka müüt maailma vanusest, et maailm on miljardeid aastaid eksisteerinud. Maailmas on paarsada galaktikat, kuid kõik need plahvatused tekivad ja kaovad sama kiiresti kui inimese eluiga. Neile teadlastele meeldib evolutsiooniteooria, sest seal pole Jumala jaoks kohta. Nad vabanevad Jumalast, tema loomisloost, millega algab piibel, 1. Moosese raamat. Sellised müüdid - väljamõeldised on suurepäärane viis, kuidas Jumal kõrvaldada asjadest.

Piibel kirjeldab mitmes kohas lohe, kuid tegu on dinosaurusega. Näiteks võib piiblist leida kirjeldused Iiobi raamatust, või Taanieli raamatust või Jesaja 27. Piibel on 100% tõde. "Dinosauruseks" hakati neid nimetama alles 19. sajandil, varem nimetati dinosaurust nimega "lohe".



Hiinlased nimetavad neid USO ehk tundmatu ujuv objekt.



Dinosaurused on sama vanad kui inimesed ja on Jumala poolt loodud ja elanud inimestega samal ajal, kuid mitte varem kui 6000 aastat (s.t juutide ajaarvestuse järgi). Paljud tuntud dinosaurused, nagu näiteks apatosaurus, pleisiosaurus, pterodaktülid (aafrikas Kongo lähedal nimetatakse neid Kongamotoks), pterodaktülid (Piasa) jt liigid elavad täna maailma erinevates paikades.



Inimesed on neid korduvalt kohanud Keenias, Amazonases, Californias, Hiinas, Jaapanis, isegi Euroopas.

Vaata videoklippe dinosaurustest:










Lisaks lugemist: Dinosaurused, Jumala looming

Kommentaare ei ole: