neljapäev, 1. aprill 2021

BRÜSSELI LANGEMINE?

Juba varem on püütud pühakirjas ära selgitada Paabeli langemist, aga piisavalt ei ole olnud asjaolude kokkulangevusi, mida prohvetid piiblis kirjeldavad, nüüd aga on. Siinkohal võib igaüks teha omad järeldused, kas see narratiiv võib aset leida või mitte.

Seoses lõpuaegadega on piiblis ju mitmed ettekuulutused?

Tõsi. Ent see sündmus võib olla äärmiselt lähedal. Kui öelda lähiaastatel, ei vasta see enam ühiskonnas toimuvatele protsessidele, aga ka selles ettekuulutuses kirjeldatud tingimustele. Pigem on tõenäoline, et juba järgmisel või sellel aastal. Aga ei saa välistada, et lähikuude jooksul, kui jälgida protsesside kiiret arengut ühiskonnas. Mujal on juba palju enam muutusi toimunud kui meil.

Seoses Paabeliga on kirjutatud, et linna langemine toimub üks tund peale võimu ülevõtmist. Kirjeldatakse seda, et põleng on eemalt näha. Linna kohal on tuli ja merel olevad alused selle vaatemängu tunnistajad, mille põlemine on suure linna sarnane. Mis peab ikka võimas tulevärk olema, kui Põhjamerel seda näha on! Paabel põletatakse ära tulega ja kogu maailma valitsused nutavad kui nad näevad linna põlemist, aga nad ei sekku.

Piibel kirjeldab sündmustes ka naist koos metsalisega ja ütleb, et tegu on hoorade ja jäleduste emaga. Kuid metsaline kannab teda. Naine omab kulda, kalliskive, pärleid, ehteid, mis maksavad terve varanduse. Pange tähele. Naine sai supervõimu juurde alles hiljuti, kellel on võim teiste ilmamaa valitsejate üle, kuid kes ajab asju oma liidergrupi toel. Mis varem oli välistatud, kuid nüüd on võimalik. Kuid ta hukkub sündmustes. Pane tähele, et hetkel juhib EL naine.

Mida on oluline jälgida?

Selles ettekuulutuses on võtmekoht kümnel kuningal, kuid neil ei ole reaalselt võimu, nii nagu näiteks on riigijuhtidel. Kõige olulisem on teada millal kümnene kamp ennast kohale veab. See võib olla salastatud kohtumine, aga kindlasti ette aimatav, vaadates seda, mis toimub seoses käesoleva terviseprobleemiga. Need isikud peavad olema seotud tekkinud olukorraga ja neil peab olema välja pakkuda midagi, mis seda olukorda võiks ohjata, vähemalt näiliselt. Ühiskonnas ei ole vahet mis meede see olema saab, otsitakse väljapääsu. Juba on avaldatud survet, et kehtiv EL võim ei ole kriisiga toime tulnud ja see sama motiiv võib saada ettekäändeks kümnik kohale saata või kutsuda. Aga võim antakse üle surve tõttu või nähtavasti määratakse mõni komitee, kes hakkab ohjama ühiskonna probleemi. Praegu on juba meedias sellekohased üleskutsed, et EL ei saa hakkama ja pinged kasvavad. See tähendab, et vaja on isikuid, kes vahetult asjaga seoseid omavad (kompetentsi), vähemalt üldsuse arvates ja suudaksid midagi ära teha. Enne reaalse võimu üleminekut linna langemist ei tule, aga juba tunni aja pärast peale võimuvahetust.

Kes need kümme isikut on?

Seda ei ole raske arvata, et need on asjast huvitatud ravimiettevõtete ja nende finantseerijad ning omanik. Need ettevõtted, fondid ja juhid on üldsusele teada, kuid see pääsemise seisukohast ei olegi nii tähtis kui pigem see, et teada saada millal pannakse kümnik pukki. Just see käivitab otsekohe linna langemise tunni jooksul. Üks oluline detail on veel, miks see toimub lähiajal, et see peab juhtuma selles märgitud võtmeisiku eluajal, enne tema surma. Kui see võtmeisik on väga vana, siis see asjaolu kinnitab sündmuse ajastust, mis on asjakohane ja toimub lähiajal.

Inimesed kes tahavad pääseda, peaksid sealt lahkuma enne kirjeldatud sündmust. Kirjutatud on, et tulge temast välja, mu rahvas, et te ei saaks nuheldud.

Miks just tund aega?

Esiteks, peab võim reaalselt ka üle minema. Teiseks, see on aeg, mille jooksul näiteks kasvõi komeedisadu või mõni väiksem asteroidid atmosfääris nähtavale tuleb. Kindlasti ei saa see olla terroriakt, kuna taolistel puhkudel mõni rühmitus tahaks silma paista ja au endale võtta.
Jeesuse kohta tehtud prohveteeringud täitusid sõna sõnalt ja 29 neist samal päeval, paljud neist olid ennustatud mitmeid sajandeid ette. Ei ole põhjust arvata, et prohvetite teised lõpuaja ettekuulutused ei täitu. Kuid Paabeli langemine on vaid üks lõpuaja episood. Seoses lõpuaegadega on mitmed ettekuulutused.

Miks see juhtub?

Supervõimu lõpp on otsekui Koljati lõpp, keda tabas Taaveti lingukivi. Jumal ilmutab oma au ja annab teada, kes tegelikult valitseb maailmas. Selle sündmuse eesmärk on ebajumala likvideerimine. On kirjutatud, et paik jäetakse maha, mis saab kurjade vaimude eluasemeks ja kõigile rüvedatele vaimudele, kus asuvad muuhulgas ka rüvedad loomad.

Siinkohal võib igaüks teha omad järeldused, kas see narratiiv võib aset leida või mitte.

29.03.2021.a. 

Kommentaare ei ole: