neljapäev, 25. november 2010

Millised dinosaurused elavad?

Selles et dinosaurused elavad, pole mitte mingit kahtlustki. Küsimus on millised?

Evolutsiooni teoreetikutel tuleb mõru pill alla neelata, nimetagu oma teooriat kuidas tahes, aga evolutsiooniteooria näib samasugune narrus, kui järeldada, et kärbse ajust arenes inimese aju! Inimese aju on palju keerulisem kui me üldse oskame arvata. Aga dinosauruste esinemisest on rohkem tunnistusi, kui Jeesuse ilmumisest pärast surnuist üles tõusmist.

Kui me usume Jeesust, et ta elab ja usume seda poolesaja inimese tunnistuste tõttu, pealtnägijate tõttu, siis dinosaurustega on tänaseks kohtunud tuhanded inimesed. Pügmeed kohtuvad nendega iga päev. Valge inimene aga ei taha tunnistada, et pügmeel on õigus. Kes se pügmee ikka on, tal pole ju mingit autoriteeti, miks peaks teda uskuma, kui ta ütleb, et kohtab dinosaurusi regulaarselt. Aga valge inimese küsimuse püstitus on vale. Miks peaks pügmee valetama? Mis motiiv sunnib teda selleks?! Mis häda tal on?

Küll aga on motiivid vale levitamiseks evolutsiooni teadlastel. Kuidas sa vaatad tõele näkku (on ju päris suur tükk teine või mis :) ja oma evolutsiooni teooria - ideoloogia prügikasti viskad? Kardan et saabub aeg, on vaid aja küsimus, kui teadlastel tuleb möönda "ta liigub siiski", kuid sedapuhku mitte maa ümber oma telje, vaid dinosaurus!

Ma olen kahe käega teaduse poolt, kuid ma ei poolda pseudoteadust. Evolutsiooni teooria jääb siiski kõigest teooriaks. Aga ütleks nii, et selline teadus nõuab tõeliselt suur usku kui seda on evolutsiooni usk. See on suure ja tähtsa inimese trots. Öeldakse, et las laps mängib, peaasi et ta ei nuta. Nii võiks öelda ka evolutsiooni teoreetikute kohta. Kuid ärge heitke meelt, keegi pole täiuslik!

Sellistel teadlastel on igasuguseid põhjendusi, sest esiteks peavad nad ümber vaatama oma veendumused, lapsepõlvest pää luu sisse tambitud "tõe": "Dinosaurused surid välja miljonite aastate eest" algab lapse ajupesu juba lasteaiast. Tark laps küsiks, miks miljonite? Aga näidake teadlast, kes tahab ennast lolliks teha. See on lootusetu ettevõtmine.

Vaadates seda materjali hulka, mis dinosaurustest on juba kogunenud, ei saa seda ühe postitusega ära rääkida. Seepärast avaldame sellest sarja ja kui te otsite märksõnade pilve seast üles märksõna "dinosaurused", siis te leiate üles kõik postitused sel teemal, ka tulevikus. Mida siin veel ei ole, aga mõne aja pärast lisatakse. Ega mingit süsteemi aretama pole plaanis hakata, aga vaatame, avaldame sellest, mis kannatab välja avaldamist.

Esimesed postitused dinosauruste kohta on juba tehtud. Loodetavasti pakkus see huvi. Tutvustame erinevaid sündmusi. Erinevaid liike. Erinevaid elamusi. Kõik need pärinevad ikkagi inimeste suulisel pärimusel, nagu piibel. Mis on edasi antud põlvest põlve. Ainult et erinevus dinosaurustega seisneb selles, et need pole kaugest ajast - miljonite aastata tagant, vaid inimestelt, kelle käest saab järgi küsida. Nad on elus. Sama põhimõtet järgis ka apostel Paulus, kui ta koostas kirja tunnistajatest kes nägid isiklikult ja kohtusid surnuist üles tõusnud Kristusega. Nende käest saab küsida. Nõnda ka dinosaurustega kohtunud inimesed, nende käest saab järgi küsida. Või mõni arvab, et Jumal on dinosaurused surnuist üles äratanud? Ei. Dinosaurused on ikka veel elus. Te võite neid kohata ka täna.

Kommentaare ei ole: