pühapäev, 8. august 2010

Interneti nipimehed

Internetiturunduses saab valida väga paljude koolituste vahel ja vaadates nende sisu jääb mulje, et enamus neist koolitajatest väidavad, kui te nende koolituse läbite, no siis te olete internetis edukas ja äri läheb paremini kui kunagi varem!

Mis tegelikult toimub?

Inimeste tähelepanu juhitakse osavalt kõrvale kõikvõimalike turundusnippide külvamisega, mis tegelikult teid ei aita, kui teil ei ole korras kodulehe põhiasjad.

Algajad meelitatakse kõikvõimalike silmipimestavate lubatuste, graafika, tasuta juhendite, edevate nõksudega, mida teile jagadakse nagu varukast tuleb. Peaasi et te mõtlema ei hakka ja ei esita küsimusi.

Koolitajad on minetanud koolituse mõtte ja taseme. Koolitajad on kui odavad müügimehed. Paljude puhul pakutakse tasuta "proovida" nagu turukaupmehed hapendatud kurki.

Kui neid kursusi lähemalt uurida, siis tuleb möönda, et neil on oma iva sees. Aga teie jaoks need enamasti tööle ei hakka. See ei tähenda, et need nõksud ei tööta koolitajate puhul, kuna nende kodulehe alus on ehitatud asjakohaselt ja olulised komponendid paigas. Teie kodulehel aga jamad sees. Mis ei vasta turunduse põhimõtetele. Nii ei ole teil kasu ka nipimeeste silmipimestavatest koolitustest, mis lubavad kokku pudrumäed.

Vaatasin internetis ringi ja ega ma ei leidnudki kodulehe ja interneti baaskoolitust. Tundub et koolitajad on nii prohvid, et tegelikult neid inimeste koolitamine ei huvita, aga neid huvitab teie raha. Teile ei öelda, et tegelikult teie kodulehel seda koolituse materjali rakendada ei saa. Kindlasti mitte enne, kui te olete koolituse läbinud. Siis tuleb välja, et teie koduleht on jama, millega teil midagi tarka peale hakata ei olegi. Sageli on odavam uus teha kui vana kodulehte remontida.

Loodus ei salli tühja kohta ja turul kehtib sama põhimõte. Panin üles tasuta lugemiseks baaskursuse: Internetiturunduse koolitus. Kui asja vastu huvi, uurige ja saate ülevaate internetiturundusest ja suudate analüüsida oma kodulehe olukorda. Loengu materjali saate soovi korral alla laadida ja ka välja printida.

Hääd uurimist!

Kommentaare ei ole: