esmaspäev, 5. juuli 2010

Kui palju on kristlikul blogil lugejaid?

Kristlik Mõttevõra on aktiivselt tegutsenud alates märtsi kuust ja avaldanud 136. artiklit, enamus nendest kristliku sisuga. On seda palju või vähe, jäägu iga lugeja hinnata. Aga artiklite suur hulk pole olnud primaarne, pigem ikka kvaliteetne sisu kristlikust mõtteviisist ning vaatevinklist.

Nüüd aga pakume kristliku blogi lugejatele erakordsest võimalust - kiigata nö kristliku blogi telgitagusesse ja näha seda, mida tavaliselt hoitakse väga kiivalt saladuses - turunduses top secret! See on otse-loomulikult veebilehe statistika. Siinkohal avaldame Google Analyticsi andmed. Kliki pildil ja vaata seda suurelt.

Millistest riikidest loetakse Kristlik Mõttevõra blogi?



2521 külastust on tulnud 27 riigist. Siinkohal lehvitame tervituseks meie sõpradele Austraaliast, Itaaliast ja Norrast, keda me loomulikult tunneme :) Palavad tervitused teile kõigile! Muide Lõuna-Eestis oli täna kell kolm viludas +30 C ja päikse käes näitas termomeeter +46 C kraadi sooja!!! (Facebookis on ka pildid sellest.) Eestimaale on jõudnud tõeline suvi. Hetkel on kell 21:13 ja õues sooja +26 C!


Külastused Eestist?



Eestist on meil üle 2300 lugeja ja kuna Google registreerib statistikat 17 linnast, siis saamegi selle kohta ülevaate. Kristlikul Mõttevõral on lugejad üle kogu Eesti. Keskmiselt loetakse 2,6 artiklit ja viibitakse lehel 10 sekundit vähem kui 6 minutit. Tallinnast on krisltlikul blogil 1800 lugejat, Tartust 267 ja näiteks Võrust 21.

Keywords ehk märksõnad või võtmesõnad?



Kristliku Mõttevõra blogisse on sisenetud otsingumootori vahendusel 710 korral ja selleks on kasutatud 408 otsingusõna või fraasi. Selle tulemusel loeti keskmiselt 2 artiklit ja veedeti blogis üle 3 minuti. Otsingusõna kristlik tõi blogisse külastusi 30 korral.

Kõiki tervitades!

Kommentaare ei ole: