pühapäev, 16. mai 2010

Kuidas maa neelab inimesed

Vahel leian ennast mõtlemast mõne piibli erakordse sündmuse üle, näiteks mis juhtus Korahi jõuguga (4Ms 16 ptk); selles kirjeldatakse, kuidas maa neelas inimesed. Huvitav, mida tähendab "maa neelas" ja kuidas see juhtus; seda on isegi raske ette kujutada, kuna see tundus üleloomulik, aga hetkeni kui juhtusin nägema ühte videod.

Võibolla kõik lugejad ei teagi millest on jutt, siis, paari sõnaga ka Korahi üleastumisest, mille tulemusel hukkus tema pere ja ka teiste mässajate perekonnad. See sündmuste ahel vallandas ka nuhtluse, mille tulemusel hukkus veel 14 700 juuti (loe 17 ptk)!

Kes oli Korah? Korah oli Leevi poja Kehati poeg, pärines preestrite - Leevi suguharust. Mis sai Korahile saatuslikuks? Korah hakkas vastu Moosesele ja nõudis preestriametit, nurises Aaroni (kes oli preester) vastu. Aga karistusest?

Piibel kirjutab, et "maa avas oma suu ja neelas ära nemad ja nende kojad ja kõik inimesed, kes kuulusid Korahile, ja kogu varanduse" 4Ms 16:32. Enne seda sündmust Issand rääkis Moosesega ja ütles kogudusele, et mingu eemale nende elukohast.

Siinkohal erakordne videoklipp sellest, kuidas maa neelab inimesed ja matab nad elusalt.





NB! Loe lisaks: maa neelas maja Kanadas, mille tagajärjel hukkus perekond, loe siit

---

Ps. Mis selle postitusega seoses on eriti kummaline!!!

Umbes mõne päeva eest tundsin südames, et ma pean sellest kirjutama, aga ma täpselt enam ei mäleta, mis päev see oli. Kuid reedel, laupäeval oli see eriti tugevalt südames, mistõttu otsustasin selle postituse ära teha. Kuid hetk tagasi panin Googlesse ostisõna "maa neelas" ning see tõi välja Kanada postituse. Lisasin selle juba ära (umbes tund tagasi), kuid ei vaadanud millal mainitud artikkel kirjutati. Alles käesoleva lõigu lisamisega panin tähele, et Kanada sündmusest avaldati artikkel 12. mail 2010!!! Sellest sündmusest on möödunud 4 päeva! Kummaline, kas pole? Kas see on kokkusattumus? Mis seos on sellel minuga? Miks mu südames oli teha sellest postitus, seda küsige Jumala käest. Mulle ei ole ta seda avaldanud.

Kommentaare ei ole: