kolmapäev, 21. aprill 2010

Hääle andmine ei töötanud. Proovi uuesti!

Mõni aeg tagasi saatsin oma sõpradele kirja ja palusin hääletada meie maja pildi eest, kuid tuleb välja, et see link ei töötanud.

"Alguses kui kirja sain, siis see link ei toiminud. Täna toimis ja ma hääletasin sinu maja poolt" teatas mu sõber Olari.

Proovisin ka ise täna hääletada ja see link tõesti töötas. Kui klikkida punasel nupul "hääleta", siis peab avanema uus lehekülg ja seal kinnitatakse "Hääletatud!"


Ka internetilehitseja aadressiribal peaks tekkima uus unikaalne aadress, mis lõppeb sõnadega: renovation/thank_you/ Kui seda ei teki, siis hääle andmine luhtus.

Seetõttu kutsun üles - HÄÄLETAGE!

Oma hääle saad jätta siit >>


Meie pere osaleb konkursil, mille peaauhind 50 000 krooni kuulub enim hääli saanud maja pildile. Hääletage meie Võrumaa maakodule uus katus. Meie maja uus katus on vaid hiire kliki kaugusel. Suur tänu!!!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

vabandust, aga see ei tundu minu meelest küll õige. Maakodule... oleks veel oma kodule... ma ei küsi kunagi midagi inimeste käest - kui ma käin koos Jeesusega, siis täidab Tema kõik minu ja mu pere vajadused. Kas sa tunned Jeesust isiklikult? Miks sa siis Tema käest ei küsi?

Margus Veisveer ütles ...

Ma küsisin Jeesuse käest, mida ma pean tegema ja ta vastas: "Kui sa küsid minu käest, aga inimeste abist keeldud, siis sa oled uhke." Sellist apsu polegi nii kerge märgata. Mäletan, et kui ma olin noor kristlane, siis ma nautisin inimeste abi, kui ma sain vanemaks, siis avastasin, et mul ei sobi inimeste poole pöörduda. "Miks ma tülitan inimesi?" arvasin, ma saan ju ise ka hakkama. Ja ma hakkasin sõpru kaotama. Mis oli ka loomulik. Sest ma põlgasin nende pakkumised ära. Mu süda läks uhkeks. Ma käisin koos Jeesuega. Kuid piibel julgustab, et tehke head inimestele, eriti usukaaslastele. Praegu ma pean olulisemaks koguda vara taevasse. Tühja sest majast, aga ma ei usu, et inimesel peab olema ainult üks lusikas, üks tekk ja üks paar jalanõusid. See on uhkus! Ma tunnen teistsugust Jeesust, kes tahab, et inimestel oleks kõike ülerohkesti, seda nii, et jätkuks jagada ka neile, kellel puudust on. Kahtlemata täidab tema minu pere vajadused. Ma ei usu, et maailmas on olemas ühtegi inimest, kes saaks teisele inimesele öelda: "See on sulle liiast." Seda nimetatakse kadeduseks. Sõbrad on andnud mulle teada oma piltidest ja ma olen hääletanud ka nende poolt. Ma ei taha, et mu süda oleks kade. Klikkimine pildi poolt on vabatahtlik ja selle eest ei pea maksma. Ma usun, et kui ma kutsuks üles inimesi annetama minu maakodule uut katust, siis oleks ka palju neid, kes seda rõõmsa meelega teeksid. Kui sa vaatad fb-pilte, siis sa leiad sealt inimesi, kes on appi tulnud. Siis tea, et nad on ohverdanud oma vaba aja ja pakkunud abi. Nad kogusid vara taevasse, paljud neist ei käi koos Jeesusega, aga nad olid abis maja remondi juures. Ma ei saa neile tasuda selle eest, aga ma palun, et Jeesus seda teeks minu eest. Jeesus küsis noormehelt kaks kala, ta oleks saanud seda küsida ka oma Isa käest kes on taevas, aga ta küsis tundmatu noormehe eine... ja see andis.