kolmapäev, 10. märts 2010

Kevadeks kristlikud ja humoorikad riided

Oled sa juba vaadanud oma riidekappi ja tõdenud, et jälle pole midagi selga panna? Või on sul tulemas kooli lõpetamine, või mingi muu tähtis sündmus või soovid lihtsalt midagi humoorikat selga panna? Tahad erineda teistest ja kanda midagi, mida kaubanduses pole müügil? Siis, mina saan sind aidata!

"Ha-ha-haaa... sina, kuidas?"

Mina jah. Kuid see pole veel kõik! Ma tutvustan sulle võimalust, mis on veelgi parem. Sest sa saad need riided ise disainida! Valida sobiv värv, mudel, kangas, võid valida juurde jalanõud, valida ka aksessuaarid, jpm. Kuid ka see pole veel kõik! Sa saad teha kingitusi ka sõpradele! Kes siis sõpru unustab!

Kuidas sulle meeldiks kanda midagi sellist? Muide, tenniseid on seal kümneid mudeleid, kõik kristliku disainiga! ;)

Aga kuidas sulle meeldiks midagi sellist? Lahe sõnum või mis? Ahaa! Sa oled seda juba näinud. Olgu!

Sa võid sorteerida ka kristlik alateemade vahel: funny christian, religious, prayer, catholic, christian, christianity, cross, praying, pray, spiritual gifts ja church!





Kuid mõtle ka teiste peale!

Kuidas sulle meeldiks, kui su isa või abikaasa kannaks sellist särki?


Aga südamesõber!? Võibolla tahab ta teist värvi! Oma sõpra sa ju ikka tunned. Ära unusta, et prillid on mõnusad, kui ere päike pimestab silmi, AGA tema KAUNID SILMAD, kuidas sa neid näed, kui tal prillid ees on?

Nii. Kui sulle see lugu meeldis? Ah et meeldis. Võta heaks! Siis ära unusta ka mind! Ära unusta, kes sulle selle vihje andis. Telli ka minu jaoks. Enda mõõtmeid ma siinkohal mõistagi ei avalda - ha-ha-haaa :))) aga sa uuri järgi ;)

Nüüd aga kliki alljärgneval pildil, ja sa leiad kõik mida sa kevadeks vajad! Kui sulle meeldisid ketsid, siis alusta siit.


Kommentaare ei ole: